1 min read

Easy Systems is FD Gazelle 2024

Featured Image

Wij hebben geweldig nieuws! 

Ontzettend trots kondigen wij aan dat we opnieuw een FD Gazellen Award hebben gewonnen. Dit betekent dat we officieel tot de snelst groeiende bedrijven in Nederland behoren. Deze prestigieuze award is een prachtige erkenning voor ons hardwerkende team. We willen uiteraard ook onze klanten en partners hartelijk bedanken voor de samenwerking en het vertrouwen in onze oplossingen en dienstverlening. Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest. 

De FD Gazellen Awards

Voor de 21ste keer organiseert Het Financieele Dagblad op donderdag 21 november 2024 de FD Gazellen Awards. Het is één van de meest prestigieuze ondernemersprijzen voor snelgroeiende bedrijven in Nederland en tijdens een feestelijke prijsuitreiking in theater Tivoli, Utrecht, worden alle FD Gazellen bekroond voor hun indrukwekkende groei. Deze award krijg je niet zomaar, bedrijven die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van tenminste 20% hebben behaald, komen in aanmerking voor deze felbegeerde award.

Jan Willem ter Steege, directeur van Easy Systems: "Deze award krijgt een ereplekje bij ons op kantoor naast de vier anderen die we al hebben staan. Voor mij en voor alle collega's is het een visuele reminder dat we met elkaar én met onze klanten en partners de afgelopen jaren een mooie prestatie hebben geleverd."